WELKOM

 

Samen Bergop, Samen Bergaf

Fiets mee, beleef, geniet en deel onze avonturen!

Wat MTB FOR LIFE doet

  1. Verbindingen creëren: We brengen mountainbikers van alle niveaus samen, ongeacht hun ervaring, om de sport samen te beleven. Het is een kans om gelijkgestemde individuen te ontmoeten en vriendschappen te smeden.

  2. Groepservaringen: Wij organiseren groepstochten en evenementen die deelnemers de mogelijkheid bieden om samen te rijden en nieuwe paden te verkennen. Dit maakt mountainbiken toegankelijker en versterkt de gemeenschap.

  3. Passie delen: MTB FOR LIFE is de plek om verhalen en ervaringen te delen. Of het nu gaat om adembenemende uitzichten, technische uitdagingen of gewoon het plezier van samen rijden, we moedigen onze leden aan om hun avonturen te delen en te inspireren.

Kortom, MTB FOR LIFE streeft ernaar om mountainbikers de mogelijkheid te bieden om niet alleen trails te trotseren, maar ook om waardevolle connecties te smeden, de liefde voor het mountainbiken te vieren en samen mooie herinneringen te creëren.

MTB FOR LIFE APPS

Sluit je aan bij de MTB-for-Life Club STRAVA

Woon jij binnen een straal van 40 km van Harderwijk of ben jij zo flexibel dan is deze groep wel wat voor jou.

MTB FOR LIFE WhatsApp: Voor Actieve Avonturiers - Onze Actieve Sportpraatgroep

Sluit je aan bij onze MTB FOR LIFE WhatsApp-groep voor actieve mountainbikers die van avontuur houden! We delen ervaringen, bespreken nieuwe trails en blijven in beweging, zelfs als we op afstand zijn. Word lid en blijf in contact met gelijkgestemde enthousiastelingen, klaar om samen te praten over alles wat met mountainbiken te maken heeft

* MTB FOR LIFE COMMUNITY 

 Genoeg keuzes: je komt in een aanmelding Whatsapp om je voor te stellen zodat we kennis is kunnen maken met elkaar .

 
MTB FOR LIFE Accessoires

winter kleding 

zomer kleding 

mutsen en snapback

Airolube schoonmaak 

Bidons 

Genieten over de veluwe !!

Ben jij van de Zomer op de veluwe met familie of vrienden ….

en je wilt mountainbiken in de omgeving Harderwijk-Ermelo maar je weet niet waar de mooie plekjes zijn of ben je niet zn gps rijder… Geen probleem MTB FOR LIFE navigeert je door de bossen van de veluwe  voor groepen van 2 tot 6 personen. lijkt het je leuk om eens door de bossen van de veluwe te fietsen en te ontspannen en nergens aan te denken waar je ergens wat kan eten of drinken of een mooie plek om een leuke foto te maken. Neem Contact op met MTB FOR LIFE  voor de mogelijkheden.

 

Ride bikes have fun