Welkom bij MTB FOR LIFE! Wij zijn verheugd om onze nieuwste toevoeging aan onze website te introduceren – een sectie gewijd aan het delen van GPX-bestanden van onze favoriete mountainbikeroutes. Elke maand zullen we hier een nieuwe route plaatsen die we hebben gereden en die we met jullie willen delen. Of je nu een beginner of een ervaren mountainbiker bent, deze routes bieden voor elk wat wils. Bezoek onze website en download de nieuwste GPX-bestanden om te ontdekken welke paden we hebben verkend. Veel plezier en blijf fietsen!

 

LUXEMBURG 🇱🇺

Wat een fantastisch weekend hebben we gehad bij MTB for life! Samen met een geweldige groep mountainbikers hebben we de uitdagende trails van de Mill-man-trail en Mullerthal omgeving verkend. De eerste dag was een echte test van onze vaardigheden, met 70 km aan afwisselende klimmen en afdalingen met in totaal 1480 hoogtemeters. We begonnen in Berdorf en fietsten naar Echternach, en vervolgens door de canyons naar Bech en Consdorf. Onderweg kwamen we een aantal uitdagende obstakels tegen, maar we hielden vol en stonden uiteindelijk bovenaan de 1,4 km lange Gladiator Hill Climb! Het was een prachtige dag met mooi weer, en we hebben echt genoten van de omgeving.

Op dag twee waren de omstandigheden wat minder gunstig, dus hebben we een kortere route gereden in de omgeving van Berdorf. We hebben de vaste route paars vanuit camping Martbusch gereden en ook al was het kort, het was nog steeds een geweldige rit. We hebben veel gelachen en plezier gehad, en het was echt een geweldige manier om het weekend af te sluiten.

De foto’s van het weekend worden binnenkort op onze website gepubliceerd, en we werken ook aan een video die we online zullen delen. Als je geïnteresseerd bent in het rijden van deze routes, dan kun je de GPS-routes verkrijgen op onze website. Houd onze social media-kanalen in de gaten voor meer updates en informatie over toekomstige evenementen.

Dank aan iedereen die erbij was, en tot de volgende keer! 🚵‍♂️💪🏼🌳🏞️👋🎉🎥📸🌧️

47 Downloads
58 Downloads

GPX bestanden Duitsland 🇩🇪

MTB for life Tecklenburg GPX 58 km
MTB for life Tecklenburg GPX 58 km

Mountainbiken in Teutoburgerwald

Aan de grens van nederland  ligt het Teutoburgerwald lage bergrug van zn 105 km lang , die loopt van het laagste punt bij

Bevergern naar het hoogste punt , de berg de barakken (446m) bij Horn-Bad Meinberg. het teutobergerwald ligt in de deelstaten Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen . door het teutobergerwald loopt de beroemde Hermannsweg .

Published: 24 oktober 2021
Tecklenburg 20 mei
Tecklenburg 20 mei


tecklenburg 20 mei 2023 (1 download)

Welkom bij MTB for Life, de plek waar avontuur en passie samenkomen voor mountainbikers. Op 20 mei hebben we een geweldige dag beleefd in het prachtige Tecklenburg, waar we de uitdagende en adembenemende mountainbikepaden hebben verkend. Deze idyllische omgeving bood ons talloze mogelijkheden om onze vaardigheden te testen en ons hart te veroveren met zijn ongerepte schoonheid.

Ontdekkingstocht in Tecklenburg: Met een groep enthousiaste mountainbikers begaven we ons op een avontuurlijke gpx-tocht door Tecklenburg. Dit schilderachtige gebied staat bekend om zijn gevarieerde terrein en natuurlijke pracht, en het heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen.

De route bood voor elk wat wils, van beginners tot ervaren rijders. Vanaf het begin werden we meegenomen op een reis vol verrassingen. De kronkelende singletracks brachten ons door weelderige bossen, waar zonnestralen door de bladeren heen drongen en een betoverend spel van licht creëerden. We navigeerden behendig over technische secties, waar jumps en pittige enduro-achtige afdalingen ons adrenalinepeil deden stijgen.

Eén van de hoogtepunten van de tocht was de beklimming over de rug van Hermans weg. Dit was een uitdagende klim die ons uithoudingsvermogen op de proef stelde, maar beloond werd met adembenemende uitzichten over het omliggende landschap. We werden getrakteerd op panoramische vergezichten die ons deden beseffen hoe gelukkig we waren om op de mountainbike door deze prachtige omgeving te rijden.

De single tracks waren als een doolhof van avontuur, waarbij we behendigheid en concentratie combineerden om obstakels te overwinnen en de bochten soepel te nemen. Elke bocht bracht een nieuwe uitdaging met zich mee en we werden beloond met een gevoel van voldoening elke keer dat we met succes een technische sectie voltooiden.

Tijdens onze rit werden we ook getrakteerd op rustige momenten, waar we even konden stoppen en genieten van de serene omgeving. Het geluid van de wind door de bomen en het gezang van vogels vergezelden ons terwijl we onze energie aanvulden en ons verwonderden over de natuurlijke pracht om ons heen.

Conclusie: Tecklenburg heeft ons betoverd met zijn ongerepte landschap en uitdagende mountainbikepaden. Het was een dag vol avontuur, opwinding en verbondenheid met de natuur. MTB for Life bedankt alle deelnemers voor hun enthousiasme en het delen van deze onvergetelijke ervaring.

Dus, als je op zoek bent naar een mountainbikeparadijs, kijk dan niet verder dan Tecklenburg. Sluit je aan bij MTB for Life en verken de betoverende paden die dit gebied te bieden heeft

%d bloggers liken dit: