16-5- 2021 MTB For life Tocht Hellendoorn holten

16 MEI 2021 : Met een leuke groep op de sallandse heuvelrug geweest. een mooie omgeving om daar te fietsen.We zijn begonnen bij bezoekerscentrum in nijverdal aan de grotestraat 281 waar je vrij kan parkeren. daar hebben we de route Hellendoorn opgepakt. De Paarse route die 18,6 km lang is een een HM van 358 heeft met leuke uitdagende afdalingen en behoorlijke kuitenbijters. hoogte punten zijn sanatoriklim en noetselerbeerg en koningsbelt.bekijk de video op  youtube 

Mtb route Hellendoorn Holten

7 gedachten over “16-5- 2021 MTB For life Tocht Hellendoorn holten”

 1. Pingback: 29-5-2021 MTB FOR LIFE mag weer organiseren - MTB FOR LIFE

 2. Mooie mtb route samen met mtb for life.
  Leuke groep om mee te fietsen. gezellig!
  Het is een groep waar je je welkom voelt.

 3. Was een leuke dag. Uitdagende paden met forse hoogteverschillen. Maar vooral een leuke club om mee te fietsen. Ieder niveau is welkom en onderling wordt gezellig gekletst en tips gedeeld. Voor herhaling vatbaar.

 4. Wat een gezellige en leuke ochtend met de groep van MTBforlife.
  Was mijn 1e keer dat ik meeging en dat smaakte zeker naar meer. Super gezellig, ieder niveau welkom en een gezellige afsluiter met soep en napraten…
  Al met al TOP!

 5. Het was een hele leuke route om te fietsen. Leuke klimmetjes en afdalingen. En een hele fijne groep om me te fietsen. Ieder op zijn/haar tempo en niemand bleef alleen achter er werd altijd gewacht op elkaar.
  Ik heb me zeer vermaakt en verheug me op een volgende tour.

 6. Dit was mijn eerste tocht met MTBforlife. Hele gezellige groep, ieder niveau is welkom en komt voldaan weer thuis.

  Bedankt allemaal voor de gezelligheid!
  en Dewi voor het organiseren😉

 7. Me weer super vermaakt op de Sallandse Heuvelrug. Gezellige groep waar je vlot in op en mee genomen wordt. Iedereen kan zijn of haar eigen tempo rijden doordat we zeer regelmatig op elkaar wachten. Prima concept. Smaakt zeker naar meer en dat is niet alleen de gedeelde soep..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: