Malaucene MTB route tot Mont serrein pittig 51 km 1280 HM
Malaucene MTB route tot Mont serrein pittig 51 km 1280 HM
24 Downloads


afbeelding Malaucene-mtb-climb-to-Mont-serrein-51-km-1290-HM-route-.png (12 downloads)


Vasion la romaine to mont serrein MTB route zwaar 51 km (11 downloads)

Ontdek de adembenemende schoonheid van de Mont Ventoux met de MTB for Life-route vanaf Camping Capfun Carpe Diem! Deze gpx-route neemt je mee naar Mont Serrein, bijna aan de top van de Mont Ventoux. Maar dat is nog niet alles – voor de echte fanatiekelingen kun je vanuit Mont Serrein verder gaan en de bergtoppen van het Mont Ventoux-skigebied verkennen.

Stel je voor: kronkelende paden, uitdagende klimmen en verbazingwekkende vergezichten over het prachtige landschap. Deze route biedt alles wat een ervaren mountainbiker zoekt. Het gevoel van overwinning wanneer je de top van Mont Serrein bereikt, is onbeschrijfelijk.

Dus waar wacht je nog op? Download het gpx-bestand van de MTB for Life-route en zet je schrap voor een onvergetelijk avontuur op de Mont Ventoux. Voel de rush van adrenaline terwijl je de bergtoppen van het skigebied bedwingt en geniet van de majestueuze schoonheid van de omgeving.

Wees voorbereid, wees vastberaden en laat je inspireren door de magie van de Mont Ventoux. Dit is een uitdaging die je niet wilt missen. Dus trek je mountainbikeuitrusting aan, download de gpx-route en ga op pad voor een onvergetelijke rit die je nog lang zult herinneren.

MTB for Life staat klaar om je te begeleiden op dit avontuur. Dus kom op, verzamel je fietsvrienden en laat de Mont Ventoux jouw speeltuin worden. Bereid je voor op de rit van je leven!

Veel plezier en veel succes!

Hier de route afbeelding 

MTB for Life

 

Published: 29 juni 2023