Ride bikes have fun

Welkom bij “Ride Bikes, Have Fun”!

Bij ons draait alles om avontuur en het ultieme plezier van fietsen. We zijn een gepassioneerde groep fietsliefhebbers die graag samen op verkenning gaan en unieke avonturen beleven op twee wielen. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of net begint, onze evenementen zijn voor iedereen die van de vrijheid van het fietsen houdt.

Onze Agenda:

Bekijk hieronder onze agenda om te ontdekken waar en wanneer we onze ritten plannen. We hebben voor elk wat wils, van ontspannen tochten door de natuur tot uitdagende bergavonturen. Onze evenementen zijn de perfecte gelegenheid om nieuwe vrienden te ontmoeten, je vaardigheden te verbeteren en bovenal plezier te hebben.

Kom en doe mee!

Of je nu een strakke racefiets hebt, een stoere mountainbike of gewoon zin hebt om op een cruiser te stappen, bij ons ben je welkom. We moedigen iedereen aan om deel te nemen en te genieten van het geweldige gevoel van de wind in je haren terwijl je nieuwe plaatsen ontdekt en herinneringen maakt.

We kunnen niet wachten om met jou op pad te gaan en geweldige avonturen te beleven. Schrijf je in voor onze komende evenementen en rijd met ons mee. Mis het niet!

Mis nooit meer een rit en blijf op de hoogte van onze avonturen door ons te volgen op social media en onze website.

Laten we samen de wereld op twee wielen ontdekken en onvergetelijke herinneringen creëren!

Rij mee en beleef onze avonturen!

02 juni 2024
All day
Helaas we zijn volgeboekt,

Tecklenburg sociaal ride

€3,50