"MTB FOR LIFE FOTOS - Catching the Action, Capturing the Memories"

FOTOS TOERTOCHTEN
Creative Think Station

MTB FOR LIFE maakt niet alleen graag mooie tochten op de mountainbike, maar hij legt ook graag zijn avonturen vast op camera. Tijdens verschillende toertochten en de route harderwijk Ermelo heeft hij foto’s gemaakt van de omgeving, deelnemers en natuurlijk zijn eigen mountainbike skills. Deze foto’s kun je nu bekijken op onze OYPO-pagina. Klik op het OYPO-logo en beleef de tocht opnieuw door de ogen van MTB FOR LIFE.

 
 
 

Beste mountainbikers,

Heb je jezelf ooit afgevraagd waar die geweldige foto’s vandaan komen tijdens onze georganiseerde tochten? Wel, MTB FOR LIFE is er altijd bij om deze speciale momenten vast te leggen. We weten allemaal dat we tijdens het mountainbiken de mooiste plekjes ontdekken en die graag willen delen met anderen. Daarom hebben we op onze Jagz app een verzameling gemaakt van de tochten waar we mooie foto’s hebben gemaakt. Als je op de afbeeldingen klikt, zie je waar we deze foto’s hebben gemaakt en kun je ze zelfs downloaden en delen met je vrienden en familie.

Dus waar wacht je nog op? Bekijk onze Jagz app en ontdek onze mooie tochten en geweldige foto’s. Wie weet zie je jezelf wel terug op een van onze foto’s!

Namens MTB FOR LIFE

 
MTB FOR LIFE TOCHTEN 2021-2022
%d bloggers liken dit: