?? Ontdek het avontuur tijdens het MTB For Life evenement op 21 en 22 oktober in La Roche, België! ?️

Doe mee met onze tweedaagse fietstocht, exclusief voor Jagz leden. Op 21 oktober vertrekken we om 8:00 uur vanuit Harderwijk en 3,5 rijden we richting La Roche. De eerste dag biedt een geweldige GPX-route van ongeveer 50 km, die je van tevoren ontvangt via e-mail of WhatsApp.

Bij aankomst in La Roche geniet je van een heerlijk diner in de stad. Op dag 2 staat een uitdagende route op het programma, met steile klimmen en afdalingen die je hart sneller doen kloppen. Deze tocht is perfect voor avontuurlijke mountainbikers die van een uitdaging houden!

La Roche is niet alleen bekend om zijn prachtige landschap, maar ook om zijn geweldige mountainbikeroutes. De omgeving biedt adembenemende uitzichten en een mix van terreinen die elke mountainbiker zullen verrassen.

We hebben plaats voor in totaal 10 deelnemers, waarvan er op dit moment 4 hebben ingeschreven. Dit betekent dat er nog 6 plekken beschikbaar zijn. Meld je snel aan bij Jagz om deze unieke kans niet te missen!

Of je nu een ervaren mountainbiker bent of net begint, dit evenement belooft twee dagen vol plezier, uitdagingen en de kans om nieuwe vrienden te maken. Wacht niet te lang, want de plekken vullen zich snel! ??‍♀️

PS: overnachting zelf boeken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *