Nijmegen MTB for Life Tocht door Groesbeek, Malden en Mook op 10 september 2023″

Nijmegen, Nederland – Op zondag 10 september 2023 heeft MTB FOR LIFE opnieuw enthousiaste mountainbikers verwelkomen voor een onvergetelijke tocht door de betoverende landschappen van Groesbeek en Nijmegen. Deze jaarlijkse mountainbike-ervaring staat bekend om zijn prachtige routes .

De MTB FOR LIFE-tocht biedt deelnemers een gevarieerde en uitdagende reis van 15 kilometer, door de weelderige bossen van Westermeerwijk en De But. Met drie handige startpunten en een duidelijke rode markering met een gemiddelde technische moeilijkheidsgraad (blauw), is deze route geschikt voor zowel ervaren mountainbikers als beginners.

Mtb for life

De avontuurlijke reis begint met een uitdagende klim langs het Afrika Museum en gaat verder met bochtige singletracks, kuipbochten, en rollers in De But. De afdaling van de “Dubbele Looie Piep” is een hoogtepunt van technische vaardigheid en adrenaline.

Halverwege de route krijgen deelnemers de mogelijkheid om deze te combineren met andere mountainbikeroutes, waaronder Groesbeek (18 kilometer), Mook (15 kilometer) en Malden (10 kilometer), voor degenen die op zoek zijn naar extra uitdagingen.

Het noordelijke deel van de route door Westermeerwijk daagt rijders uit met 6 kilometer volledig singletrack. Hier wachten snelle klimmetjes, uitdagende afdalingen en kuipbochten. In dit drukbezochte gebied wordt van deelnemers verwacht dat ze rekening houden met andere recreanten en de sfeer vriendelijk houden.

Voor degenen die de moeilijkheidsgraad willen omzeilen, biedt de route een alternatieve optie bij het ‘splitsing’-bord. Volg het groene onderbordje en het fietspad naar de Meerwijkselaan, waar je de hoofdroute kunt hervatten bij het Afrika Museum.

Bovendien gaat deze MTB FOR LIFE-tocht niet alleen over fietsen; het heeft een nobel doel om samen nieuwe mensen te leren kenne. En samen de passie te delen .

. In dit drukke gebied is het van groot belang om rekening te houden met andere recreanten en je snelheid te matigen bij kruispunten. Een vriendelijke begroeting met ‘Be Nice, say Hi’ draagt bij aan een positieve sfeer.

We wensen alle fietsers veel plezier en veilige ritten op deze prachtige mountainbikeroute in Nijmegen!

??‍♂️??‍♀️? Ontdek MTBFORLIFE – De ultieme bestemming voor fietsliefhebbers! ?

? Website: https://www.mtbforlife.nl/


? JAGZ: Word lid van onze groep “MTBFORLIFE Ridebikeshavefun NL” op JAGZ! Klik hier: https://jagz.app.link/ZUUZebPsAsb


? Strava: Sluit je aan bij onze Strava-club voor gedeelde ritten en uitdagingen! http://www.strava.com/clubs/mtbforlife


? Facebook Community: Maak deel uit van onze levendige Facebook-community! Like en volg ons op http://www.facebook.com/mtbforliferidebikesenhavefun


? Facebook Members Group: Word lid van onze exclusieve leden-groep en maak verbinding met mede-fietsliefhebbers! http://www.facebook.com/groups/mtbforliferidebikeshavefun


? YouTube: Abonneer je op ons YouTube-kanaal en bekijk opwindende fietscontent! http://www.youtube.com/mtbforlife

Bij MTBFORLIFE draait alles om het delen van onze passie voor fietsen en het samenbrengen van fietsers van alle niveaus. Of je nu op zoek bent naar ritten, uitdagingen, of gewoon wilt verbinden met gelijkgestemde zielen, wij hebben voor elk wat wils. Mis onze spannende fietsavonturen en community niet – sluit je vandaag nog aan bij MTBFORLIFE!

?‍♂️?‍♀️?️? #MTBFORLIFE #Fietsen #RideBikesHaveFun ??️?‍♀️?‍♂️

2 gedachten over “Nijmegen MTB for Life Tocht door Groesbeek, Malden en Mook op 10 september 2023″”

  1. Pingback: “Sinterklaas MTB Avontuur: Verken de Hoge en Lage Vuursche met MTB For Life!” – MTB FOR LIFE

  2. Pingback: ?‍♂️ MTB For Life Winteronderhoud ?‍♀️ – MTB FOR LIFE

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *