Schaarsbergen-Arnhem 7-4-2024 (Mark’s Ride)

Geslaagde Sociale Rit in Schaarsbergen, Arnhem en Renkum!

Op 7 april 2024 organiseerde Mark Nikkels een geweldige sociale rit voor onze Strava-groep, MTB FOR LIFE. We verkenden dit keer de prachtige paden van Schaarsbergen, Arnhem en delen van Renkum. We begonnen met een groep van 7 mountainbikers, maar helaas had één van hen pech met zijn fiets. Desondanks liet dat de rest van ons enthousiasme niet temperen voor de rit die voor ons lag.

Het weer was perfect voor onze avontuurlijke dag, met droge, zonnige omstandigheden en een aangename temperatuur van 20 graden. De route bood uitdagende technische secties die ons adrenalinepeil deden stijgen, en we genoten volop van elke uitdaging die we tegenkwamen.

Als jij ook graag deel zou willen uitmaken van dergelijke avonturen, nodigen we je van harte uit om je aan te melden bij onze Strava-groep MTB FOR LIFE en om ons te volgen op Facebook en Instagram. Neem ook gerust een kijkje op onze website, www.mtbforlife.nl, voor meer informatie.

Samen met gelijkgestemde individuen genieten van deze fantastische hobby is werkelijk een onvergetelijke ervaring. Sluit je dus aan en ontdek de opwinding van het mountainbiken met MTB FOR LIFE!

Onze agenda            https://mtbforlife.nl/agenda/

Mooie uitdagende trails op de route van schaarsbergen 

Hans
actie
wie gaat als eerste

Video is in Process

4,7
4,7 van 5 sterren (op basis van 3 reviews)
Uitstekend67%
Heel goed33%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Een toffe dag op de rout’s Schaarsbergen en Arnhem

11 april 2024

Aan gekomen in Arnhem wert ik opgehaald bij station Arnhem . Aangekomen bij papendal maakte we de fietsen en spullen in orde. Een maal lekker onderweg kwamen we een paar pittige stukjes tegen klimmen en lekker afdalen . We hebben gelachen en genoten van de top dag met mooi weer . See u on the next ride . Ride bike and have fun

Timo

Groepsride Schaarsbergen Arnhem

10 april 2024

Met een gezellige ploeg de routes op gegaan vanuit Sportcentrum Papendal. De routes lagen er perfect bij. Mooi afwisselend, redelijk wat hoogtemeters en lekker technisch. Zelfs wat leuke sprongetjes gemaakt. Verschillende pauze’s onderweg genoten met voldoende rust om gezellig wat bij te praten.

Bert

Onvergetelijk

10 april 2024

Wat begon als een ride die gepland staat als “ach we doen wel weer een rit”. Eindigde in een onvergetelijke ride met een gezellige groep mensen met eenzelfde passie voor het mountainbiken . Arnhem en Schaarsbergen stond in de planning niet wetende dat dit trails zijn die zeker in mijn top 10 terecht komen. Met 7 man deze rit voltooid en weer een dag gelachen maar ook inspanningen mogen leveren aan de trails. 1 week voor aanvang was men huiverig voor t weer.(zou de hele dag regenen) maar het werd uiteindelijk een perfecte zonnige dag met een temperatuurtje van 20 graden. Beter kon niet. Voor de organisatie alleen maar lof en op naar een volgende ride..

Gegroet Mark

Mark

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *