2 Daags MTB -FOR-LIFE Tecklenburg 18-19 juni 2022

MTB FOR LIFE heeft onlangs een geweldige 2-daagse camper tocht naar Tecklenburg georganiseerd, een fantastisch mountainbike gebied met uitdagende routes en prachtige landschappen. Gelegen in het noordwesten van Duitsland, biedt Tecklenburg adembenemende vergezichten en veelzijdige trails die geschikt zijn voor mountainbikers van alle niveaus.

De camping waar we verbleven, genaamd de Regenbogen, was perfect voor mountainbikers. Het bood tal van faciliteiten, waaronder een fietsenstalling, een reparatieplaats en zelfs een wasplaats voor onze modderige mountainbikes. Daarnaast was het ook een geweldige plek om te ontspannen na een lange dag op de fiets, met een prachtig uitzicht op de omgeving en heerlijk eten.

De eerste dag van onze tocht begon met een 58 km lange route van Tecklenburg naar Bad Iburg. Het pad omvatte uitdagende single tracks, mooie pittige afdalingen en de bekende Hermannsweg voor degenen die deze route eerder hebben gereden. We passeerden langs de Westerbecker Berg en Lengerich en konden genieten van het prachtige landschap terwijl we ons een weg baanden door het gebied.

De tweede dag begon met een tocht van Tecklenburg naar de Kloteberg en Schweinskopf en eindigde bij de Bitter Berg, waar we een geweldig downhil parkour vonden om ons avontuur op de fiets af te sluiten. Het was een zware dag vanwege de temperaturen die oplopen tot 28 graden, maar we hebben allemaal ons best gedaan en hebben genoten van de mooie route en het prachtige landschap dat we onderweg zagen.

Al met al was het een fantastische ervaring om in Tecklenburg te mountainbiken en we zijn van plan om hier vaker terug te komen. Het is zeker een gebied dat de moeite waard is om te verkennen voor degenen die op zoek zijn naar een spannend mountainbike avontuur.

JAGZ app meld je aan voor de nieuwe ritten 
 
 
 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *