Slow-Down MTB FOR LIFE GPX Kroondomeinen 4-6-2022

Afgelopen zaterdag was het weer zover! MTB FOR LIFE organiseerde een Slow-Down GPX kroondomeinen rit. Een prachtige dag waarbij de focus lag op samen fietsen en genieten van de natuur. Het maakte niet uit welk niveau je had, iedereen was welkom. Het was een dag vol gezelligheid en nieuwe contacten.

De omgeving van de Kroondomeinen was prachtig en het parcours bestond uit gravelwegen met verschillende bochten en hoogtemeters. Onderweg had je veel kans om reeën, zwijnen en herten te spotten. De rit was niet alleen mooi, maar ook leerzaam. MTB FOR LIFE leerde je de fijne kneepjes van het fietsen in groepsverband.

Ben jij ook geïnteresseerd om eens in groepsverband te gaan mountainbiken maar durf je niet zo goed? Of wil je graag de Veluwe verkennen maar je kent het gebied niet zo goed? Dan ben je bij MTB FOR LIFE aan het juiste adres! MTB FOR LIFE navigeert je door de bossen van de Veluwe en biedt persoonlijke begeleiding voor groepen van 2-8 personen.

Wil jij ook genieten van een mooie dag in de natuur en nieuwe contacten opdoen? Meld je dan aan op onze website en beleef samen met MTB FOR LIFE de mooiste mountainbike-avonturen!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *