Mtb for life mountianbikers door de prachtige Mullertal routes

🚵‍♀️🌳🏞️👋🎉🎥📸🌧️

Wat een fantastisch weekend hebben we gehad bij MTB for life! Samen met een geweldige groep mountainbikers hebben we de uitdagende trails van de Mill-man-trail en Mullerthal omgeving verkend. De eerste dag was een echte test van onze vaardigheden, met 70 km aan afwisselende klimmen en afdalingen met in totaal 1480 hoogtemeters. We begonnen in Berdorf en fietsten naar Echternach, en vervolgens door de canyons naar Bech en Consdorf. Onderweg kwamen we een aantal uitdagende obstakels tegen, maar we hielden vol en stonden uiteindelijk bovenaan de 1,4 km lange Gladiator Hill Climb! Het was een prachtige dag met mooi weer, en we hebben echt genoten van de omgeving.

Op dag twee waren de omstandigheden wat minder gunstig, dus hebben we een kortere route gereden in de omgeving van Berdorf. We hebben de vaste route paars vanuit camping Martbusch gereden en ook al was het kort, het was nog steeds een geweldige rit. We hebben veel gelachen en plezier gehad, en het was echt een geweldige manier om het weekend af te sluiten.

De foto’s van het weekend worden binnenkort op onze website gepubliceerd, en we werken ook aan een video die we online zullen delen. Als je geïnteresseerd bent in het rijden van deze routes, dan kun je de GPS-routes verkrijgen op onze website. Houd onze social media-kanalen in de gaten voor meer updates en informatie over toekomstige evenementen.

🌧️☔️💦 Zaterdagochtend begon MTB FOR LIFE met regen op Camping Martbusch in Luxemburg. Maar dat hield ons niet tegen! 💪🚵‍♀️🚵‍♂️ We vertrokken met een uitdagende GPX-route en wisten dat het een zware dag zou worden. 🏔️🌲🌳 Zorg ervoor dat je genoeg eten, drinken en reserveonderdelen voor je fiets meeneemt, het is een must! 🍎🥪🧃🛠️

De Gladiator Climb bij Berdorf is een uitdagende beklimming die bekend staat om zijn steilheid en lengte. De klim heeft een totale afstand van ongeveer 1,5 kilometer en een hoogteverschil van ongeveer 200 meter, met een gemiddeld stijgingspercentage van 13%. De maximale stijgingspercentage is maar liefst 20%. Het is een populaire uitdaging voor mountainbikers en wordt vaak gebruikt als onderdeel van een mountainbike-route in de regio. Het biedt een prachtig uitzicht op de omgeving en is zeker de moeite waard om te proberen voor degenen die op zoek zijn naar een stevige uitdaging.

Dank aan iedereen die erbij was, en tot de volgende keer! 🚵‍♂️💪🏼🌳🏞️👋🎉🎥📸🌧️

Mtb for life navigeert door de mooiste natuur van Berdorf -Echternach-bollendorf-Beaufort

Leuke ervaring

Rated 5,0 out of 5
8 december 2023

Genoten met mtb for life

Beginnende mtber

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *