🚵‍♀️🌳🏞️👋🎉🎥📸🌧️

Wat een fantastisch weekend hebben we gehad bij MTB for life! Samen met een geweldige groep mountainbikers hebben we de uitdagende trails van de Mill-man-trail en Mullerthal omgeving verkend. De eerste dag was een echte test van onze vaardigheden, met 70 km aan afwisselende klimmen en afdalingen met in totaal 1480 hoogtemeters. We begonnen in Berdorf en fietsten naar Echternach, en vervolgens door de canyons naar Bech en Consdorf. Onderweg kwamen we een aantal uitdagende obstakels tegen, maar we hielden vol en stonden uiteindelijk bovenaan de 1,4 km lange Gladiator Hill Climb! Het was een prachtige dag met mooi weer, en we hebben echt genoten van de omgeving.

Op dag twee waren de omstandigheden wat minder gunstig, dus hebben we een kortere route gereden in de omgeving van Berdorf. We hebben de vaste route paars vanuit camping Martbusch gereden en ook al was het kort, het was nog steeds een geweldige rit. We hebben veel gelachen en plezier gehad, en het was echt een geweldige manier om het weekend af te sluiten.

De foto’s van het weekend worden binnenkort op onze website gepubliceerd, en we werken ook aan een video die we online zullen delen. Als je geïnteresseerd bent in het rijden van deze routes, dan kun je de GPS-routes verkrijgen op onze website. Houd onze social media-kanalen in de gaten voor meer updates en informatie over toekomstige evenementen.

🌧️☔️💦 Zaterdagochtend begon MTB FOR LIFE met regen op Camping Martbusch in Luxemburg. Maar dat hield ons niet tegen! 💪🚵‍♀️🚵‍♂️ We vertrokken met een uitdagende GPX-route en wisten dat het een zware dag zou worden. 🏔️🌲🌳 Zorg ervoor dat je genoeg eten, drinken en reserveonderdelen voor je fiets meeneemt, het is een must! 🍎🥪🧃🛠️

De Gladiator Climb bij Berdorf is een uitdagende beklimming die bekend staat om zijn steilheid en lengte. De klim heeft een totale afstand van ongeveer 1,5 kilometer en een hoogteverschil van ongeveer 200 meter, met een gemiddeld stijgingspercentage van 13%. De maximale stijgingspercentage is maar liefst 20%. Het is een populaire uitdaging voor mountainbikers en wordt vaak gebruikt als onderdeel van een mountainbike-route in de regio. Het biedt een prachtig uitzicht op de omgeving en is zeker de moeite waard om te proberen voor degenen die op zoek zijn naar een stevige uitdaging.

Dank aan iedereen die erbij was, en tot de volgende keer! 🚵‍♂️💪🏼🌳🏞️👋🎉🎥📸🌧️

Mtb for life navigeert door de mooiste natuur van Berdorf -Echternach-bollendorf-Beaufort

Wanneer kunnen we weer

Rated 5 out of 5
8 april 2023

Top weekend. Misschien wel 1 man mijn. Mooiste ritten die ik heb gemaakt en dat met dit weer. Dus kom maar op met de volgende trip

Adriaan

Buitenaards...

Rated 5 out of 5
8 april 2023

Deze omgeving blijft te gek buitenaards mooi en “maar” 4 uurtjes van huis.

Samen met een toffe groep een heerlijk weekend gehad. Ondanks het weer was het een top weekend. Mooie tochten samengesteld, veel gelachen en kan niet wachten op de volgende trip

Virgil

Fantastisch MTB-avontuur in Klein Zwitserland, Luxemburg

Rated 5 out of 5
7 april 2023

In dit weekend hebben we een onvergetelijke 2-daagse mountainbike-rit gemaakt in Klein Zwitserland, Luxemburg. Samen met ons clubje hebben we volop genoten van de prachtige natuur en de uitdagende routes die dit gebied te bieden heeft.

De reis ernaartoe met de camper was al een avontuur op zich. Onderweg hebben we kunnen genieten van het schitterende landschap en de gezellige sfeer in de groep. De uitstekende faciliteiten op de camperplaatsen maakten de ervaring compleet.

Klein Zwitserland is een adembenemende bestemming voor mountainbikers. De vele uitdagende routes dwars door bossen, langs rotsformaties en over heuvels zorgden voor een ware uitdaging en een flinke dosis adrenaline. De afwisselende natuur, van dichte bossen tot open velden, maakte het plaatje compleet.

We hebben een gezellige avond doorgebracht in een lokaal restaurant, waar we konden proeven van de Luxemburgse keuken en de eerste avond heerlijk Nasi bij de camper.

Kortom, deze 2-daagse mountainbike-rit in Klein Zwitserland was een fantastische ervaring voor ons clubje en we kijken er al naar uit om terug te keren. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een uitdagend en avontuurlijk weekend in de natuur.

Jeroen

Een avontuur om nooit meer te vergeten

Rated 5 out of 5
7 april 2023

Wat een tof weekend hebben wij gehad in Luxemburg

Mooie trails en heel veel uitdagingen .

Alles was tip top geregeld van de toffe gpx trails tot aan de camping .

Dit was een avontuur die ik niet had willen missen .

Ik zat met een big smile on my face op de fiets . En genoot van de omgeving .

Op naar Het volgende avontuur met MtbForLife

Ik kan niet wachten see u next time

Timo Groenenboom

Super mooie omgeving Berdorf

Rated 5 out of 5
7 april 2023

Een mooi gebied waar je zeker een keer geweest moet zijn . Mijn favoriete plek tot nu toe waar ik geweest ben . Bedankt voor deze 2 leuke dagen

Fanatieke mountainbiker

Weekend Luxemburg Berdorf

Rated 4 out of 5
7 april 2023

Wat was het een fantastisch weekend al zo vroeg in het systeem. Ook omdat er hele dagen regen voorspeld werd, maar veelal droog was. En er natuurlijk alkemaal leuke gasten mee waren. We hebben de mooiste trails door de canyons gereden door veelal de Millman trail te volgen. Wat een onbeschrijflijk mooie natuur en alles op de trails te vinden, zelfs door beekjes heen fietsen. Ongelofelijk genoten eb ook lekker uit eten geweest.

Bert
%d bloggers liken dit: