Mtb for life sociaal avond rit

Beste mountainbikers,

Heb je zin om elke woensdagavond gezellig mee te fietsen in de omgeving van Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet en Vierhouten? Dan ben je bij MTB for Life aan het juiste adres!

Wij organiseren wekelijks een sociale rit voor onze jagz leden en nodigen jou ook uit om hierbij aan te sluiten. De afstand varieert en wordt aangepast aan de zonsondergang. Zo starten we in het begin om 18:15 uur en kunnen we later in de zomer langer doorfietsen.

Elke week rijden we een andere route en geven we aan welk niveau er gereden wordt. Van beginner tot gevorderd, iedereen is welkom. We streven ernaar om aan het einde van het seizoen een rit van 50 km te rijden.

Wil jij ook deel uitmaken van deze gezellige avondritten? Meld je dan aan via onze website en fiets met ons mee. We zien je graag op woensdagavond!

Met sportieve groet,

MTB for Life

De Jagz cycling app is een mobiele applicatie die speciaal is ontworpen voor fietsers. Het is een platform waar fietsers hun ritten kunnen plannen, opnemen en delen met anderen. De app maakt gebruik van GPS-technologie om de locatie, snelheid en afstand van de fietser bij te houden, zodat ze hun prestaties kunnen bijhouden en verbeteren.

Naast het vastleggen van ritten biedt de app ook verschillende sociale functies voor fietsers. Zo kunnen gebruikers lid worden van fietsgroepen en evenementen en tochten organiseren. Bovendien kunnen gebruikers van de app met elkaar chatten en foto’s en video’s delen van hun fietstochten.

Een ander belangrijk kenmerk van de Jagz cycling app is de mogelijkheid om navigatie te bieden voor fietsers. De app biedt een overzicht van fietsroutes en -paden in de buurt van de gebruiker en kan aanwijzingen geven voor de beste route om te nemen.

Kortom, de Jagz cycling app is een uitgebreide mobiele applicatie die fietsers helpt hun ritten vast te leggen, prestaties te volgen en te delen, evenementen te organiseren en te participeren, en gemakkelijk te navigeren tijdens hun fietstochten.

1 gedachte over “Mtb for life sociaal avond rit”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *