Hoge en lage vuursche 18 November Sinterklaas tocht

Hoge en Lage Vuursche Sociaal Ride

 

Blog: MTB FOR LIFE – Een Natte Maar Geweldige Sociale Rit

Door MTB FOR LIFE Team


Afgelopen 18 november hebben we met trots onze sociale mountainbikerit gehouden in de prachtige omgeving van Hoge en Lage Vuursche. Ondanks de regen en kou hebben tien enthousiaste mountainbikers uit het hele land zich verzameld met één gemeenschappelijk doel: samen genieten van een geweldige tocht op de Utrechtse heuvelrug.

De weersomstandigheden waren niet ideaal, de route was nat en glad, met plassen die onze weg sierden. Maar zoals echte mountainbikers dat doen, hebben we ons niet laten tegenhouden. Integendeel, we zijn eropuit getrokken en hebben elk moment van de rit omarmd, ongeacht de weersomstandigheden.

Halverwege de rit hebben we een welverdiende pauze ingelast voor een warme kop koffie en heerlijk gebak. Het was een moment van gezelligheid en het delen van verhalen, wat de essentie is van onze sociale ritten – het gaat niet alleen om het fietsen, maar ook om het creëren van waardevolle herinneringen en het opbouwen van vriendschappen.

Ondanks de aanhoudende regen hebben we onze tocht voortgezet en zijn we blijven genieten van elke bocht en afdaling. De natte omstandigheden maakten de rit uitdagender, maar ook opwindender.

We willen ook graag alle deelnemers bedanken voor hun enthousiasme en gezelligheid. Het was geweldig om mensen uit het hele land te verwelkomen die dezelfde passie voor mountainbiken delen.

Voor degenen die graag deel willen uitmaken van onze volgende avonturen, nodigen we jullie uit om je aan te melden op onze jagz-app via deze link. Hier kun je onze ritten volgen en op de hoogte blijven van toekomstige evenementen.

Ten slotte willen we een speciale dank uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan het maken van deze dag onvergetelijk. Of het nu regent of de zon schijnt, bij MTB FOR LIFE geloven we dat elke rit een avontuur is dat het waard is om te delen.

Bedankt voor jullie gezelligheid en enthousiasme, en tot de volgende keer op de paden!

Fiets met passie, MTB FOR LIFE Team

hoge en Lage Vuursche
4,7
Rated 4,7 out of 5
4,7 van 5 sterren (op basis van 7 reviews)
Uitstekend71%
Heel goed29%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Hoge en Lage Vuursche 18 november

Leuke ervaring

Rated 5,0 out of 5
8 december 2023

Genoten met mtb for life

Beginnende mtber

Lekker rammen door de bossen met een fanatieke groep mtbers

Rated 5,0 out of 5
19 november 2023

Ondanks de regen lag de route er goed bij en was het leuk om eens een keer met deze groep fanatieke bikers mee te rijden

Tristan Groenestein

Mooie rit met leuke mensen

Rated 5,0 out of 5
18 november 2023

Toffe rit met gelijkgestemde mtbers. Mooie route,uitdagend en vol met afwisselende stukken. Zeker de moeite waard om hvlv te rijden. En zeker met deze groep. Erg gelachen. Tot de volgende keer.

Mark nikkels

Een top dag vol sportief plezier.

Rated 5,0 out of 5
18 november 2023

Geweldig om je passie te delen met andere mensen. Dit was de 3de rit waaraan ik heb deelgenomen, waardoor ik inmiddels een aantal mensen ken. Naast het fietsen is het vooral ook heel gezellig. Hoewel het wat nat was, lag het parkoers er top bij.

Een geweldige dag om met plezier op terug te kijken.

Hans

Een natte ride

Rated 5,0 out of 5
18 november 2023

Wat een toffe ride hebben we gehad .

En wat hebben we lekker gereden ook al was het nat.

we hadden vooral heel veel fun .

Op de toffe trails van hoge en lage Vuursche .

See u next ride

Timo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d